0item(s)

U heeft nog geen boekingen in uw account

Product was successfully added to your shopping cart.

ZALEN

 

 

 

 


Voor zakelijke bijeenkomsten zoals trainingen, vergaderingen, seminars en conferenties maar ook voor feestelijke gelegenheden zoals bruiloften en bedrijfsevenementen bent u bij Hotel Cathedrale van harte welkom!


Onze accommodatie beschikt over vier prachtige zalen met elk hun eigen karakteristieken.Wij zijn graag bereid om met u mee te denken bij de invulling van uw bijeenkomst.Geheel aangepast op uw budget zorgen wij er samen met u voor dat dit een onvergetelijke ervaring wordt!

 

STANDAARD IN ONS HOTEL

  • Parkeer gelegenheid bij het hotel
  • Gratis wifi
  • Veel daglicht in de zalen
  • Comfortabele stoelen
  • Flexibiliteit en een team dat graag met u meedenkt
 
 

GERELATEERD

Alle zalen zijn voorzien van

calendar-o  Whiteboard

file-text-o  Notitieblokken

pencil  Pennen

hand-o-right  Desk pads

play-circle  Projector and scherm

rss  Internet connectie

coffee  Mineraal water, Koffie/Thee

desktop  TV

music  Geluids installatie

VERGADEREN

Voor zakelijke bijeenkomsten zoals trainingen, vergaderingen, seminars en conferenties maar ook voor feestelijke gelegenheden zoals bruiloften  en bedrijfsevenementen bent u bij Hotel Cathedrale van harte welkom!  Onze accommodatie beschikt over vier prachtige zalen met elk hun eigen karakteristieken.  Wij zijn graag bereid om met u mee te denken bij de invulling van uw bijeenkomst.  Geheel aangepast op uw budget zorgen wij er samen met u voor dat dit een onvergetelijke ervaring wordt!Lees meer
 

CONGRES

Hotel Cathedrale is de perfecte locatie voor het verzorgen van congressen, trainingen, seminars, conferenties, vergaderingen en feesten.

Lees meer
 

BRUILOFT

De volgende stap in uw relatie is gezet. Jullie gaan trouwen! Allereerst onze felicitaties. Wij helpen u graag bij het organiseren van deze feestelijke gebeurtenis. Dit betekent dat wij na de voltrekking van uw huwelijk een diner- en/of receptieavond kunnen organiseren. Na afloop van uw dag bieden wij u graag een overnachting aan in de executive kamer. U wordt ontvangen met heerlijke champagne, gevolgd door een uitgebreid ontbijt op bed.

Lees meer
 

FEEST NAAR WENS

Heeft u iets te vieren? Hotel Cathedrale heeft diverse mogelijkheden om uw feestje tot in de puntjes te verzorgen.Lees meer
 

DINER

Wij bieden u een sfeervolle ambiance met gastvrije bediening, een goed glas en heerlijke culinaire gerechten om uw avond tot een succes te maken. Persoonlijke aandacht, gastvrijheid en kwaliteit staan hierbij centraal.

Lees meer
 

SPORT

Sportteams en sportevenementen zijn bij ons graag geziene gasten. Al vele sportteams zijn verbleven in ons hotel tijdens evenementen in en rondom Tournai.

Lees meer